Usturoi Legume Sote
Sote de legume cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 99 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, unt, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sote De Legume, Saut De Legume, și Sote De Legume Italiene.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare; gătiți și amestecați usturoiul și jalapeno în tigaie fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul, ardeiul gras galben, ardeiul gras roșu și șalotul; continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și boia de ardei.