Usturoi Legume Sote

Usturoi Legume Sote
Sote de legume cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 99 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, unt, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sote De Legume, Saut De Legume, și Sote De Legume Italiene.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare; gătiți și amestecați usturoiul și jalapeno în tigaie fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați dovlecelul, ardeiul gras galben, ardeiul gras roșu și șalotul; continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei RoșuArdei Roșu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista