Reteta usturoi ghimbir carne de vită poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Pentru 4,19 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 371 calorii. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, ulei de canolan, mazăre de zăpadă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 89%. Asiatice Ghimbir Usturoi Dovlecei Carne De Vită Sliders, 30 De Minute Susan Ghimbir Usturoi Broccoli Carne De Vită Se Amestecă Fry, și 30 De Minute Susan Ghimbir Usturoi Broccoli Carne De Vită Se Amestecă Fry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 2 linguri sos de soia, oțet balsamic, 1 linguriță usturoi, zahăr brun și 1/2 linguriță ghimbir măcinat sau 2 lingurițe rădăcină de ghimbir; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider cel puțin 1 oră, rotind o dată. Într-un castron, combinați amidonul de porumb, bulionul, ketchup-ul, sherry-ul sau oțetul, sosul de friptură, cayenne și sosul de soia rămas până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați carnea de vită în loturi în 2 lingurițe de ulei fierbinte până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Scoateți și păstrați cald. În aceeași tigaie, amestecați ardeii roșii și ceapa în uleiul rămas timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați mazărea și usturoiul și ghimbirul rămas; se prăjește timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt crocante. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.