Usturoi Fasole Răspândit
Răspândirea fasolei de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 64 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână fasole nordică extraordinară, cap de usturoi, 2 lingurițe de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Garlicky Lima Fasole Răspândit, Garlicky Lima Fasole Răspândit, și Morcov Usturoi Răspândit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie; lăsați să se răcească 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului procesorului.
Se servește cu pâine franceză.