Unt De Mere Cu Aragaz Lent
Untul de mere cu aragaz lent ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă $2.22 pe portie. O porție conține 503 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Unt De Mere Cu Aragaz Lent, unt de mere cu aragaz lent, și Unt De Mere Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați merele și oțetul într-un aragaz lent mare și puneți capacul deasupra. Setați la înălțime și gătiți timp de 8 ore, apoi întoarceți-vă la scăzut și continuați să gătiți încă 10 ore.
După 18 ore, amestecați zahărul alb, zahărul brun, scorțișoara, cuișorul și ienibaharul și gătiți încă 4 ore.