Unt De Dovleac

Unt De Dovleac
Untul de dovleac ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 40 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de ienibahar măcinat, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tiramisu de dovleac cu sos de caramel cu unt de dovleac pentru # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
În cratița de 4 litri, amestecați dovleacul, zahărul brun, zahărul granulat și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mic la foc mediu-mic, amestecând ocazional pentru a împiedica amestecul să se lipească de fundul tigaiei. Fierbeti neacoperit 30 de minute, amestecand des, până când amestecul straturi spate de lingura.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia, scorțișoara, ienibaharul și sarea. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
SareSare
4
Se toarnă în recipiente de depozitare; acoperiți bine. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții48
Scor De Sănătate4
Revista