Unt De Dovleac
Untul de dovleac ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 40 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de ienibahar măcinat, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tiramisu de dovleac cu sos de caramel cu unt de dovleac pentru # SundaySupper.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, amestecați dovleacul, zahărul brun, zahărul granulat și sucul de lămâie.
Se încălzește la foc mic la foc mediu-mic, amestecând ocazional pentru a împiedica amestecul să se lipească de fundul tigaiei. Fierbeti neacoperit 30 de minute, amestecand des, până când amestecul straturi spate de lingura.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia, scorțișoara, ienibaharul și sarea. Se răcește complet.
Se toarnă în recipiente de depozitare; acoperiți bine. A se păstra la frigider.