Untul de căpșuni ar putea fi exact rețeta vegetariană fără gluten și lacto-ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă are 16 porții. Acest condiment are 133 de calorii , 1 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este oferit de Taste of Home. Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 91 ar spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Un amestec de unt, căpșuni, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Încercați Mini-gogoși proaspete coapte cu căpșuni cu glazură de căpșuni și lime , Prăjitură cu căpșuni și mini -tarte cu căpșuni și Cocktail de căpșuni și Mojito virgin cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și vanilia; amestecați bine. Încorporați căpșunile. Acoperiți bine și dați la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Poate fi păstrat la frigider până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu brioșe englezești, pâine prăjită, vafe sau clătite.