Unt De Curmale Condimentat
Untul de curmale condimentat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, caqui fuyu, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Ceai De Curcuma Condimentat Cu Curmale, Tort De Ceai De Curmale Condimentat, și Tort Condimentat Cu Curmale Și Glazură De Lămâie.
Instrucțiuni
Așezați caqui într-un aragaz lent; cantitatea ar trebui să umple un aragaz de 3 litri aproape până la vârf.
Stropiți sucul de lămâie peste caqui, acoperiți aragazul și gătiți la foc mare timp de aproximativ 2 ore. Mash persimmons în aragaz cu un masher de cartofi. Se amestecă scorțișoara, cuișoarele și siropul de agave, se pune aragazul la scăzut și se gătește descoperit 8 ore sau peste noapte. Se amestecă de mai multe ori, dacă este posibil, pentru a preveni arderea în timpul perioadei lungi de gătit.
Dimineața, transferați amestecul de curmale într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune untul de curmale în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted. Dacă aveți un blender de imersie, puteți purifica untul de curmale chiar în aragaz, dacă doriți.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de persimmon în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de vârf. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți la frigider borcanele; untul de curmal se va păstra câteva săptămâni.