Această rețetă servește 12. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 560 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți batoane de bomboane Calea Lactee, unt, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Unt De Arahide Vacanță Cookie Pops, Ciocolata Neagra Unt De Arahide-Umplute Unt De Arahide Cookie Cupe, și Unt de arahide cookie Baruri Cu ouă de unt de arahide Reese lui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, unt de cremă, unt de arahide și zaharuri până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Introduceți un băț de lemn în capătul mic al fiecărei bomboane. Împărțiți aluatul în 12 bucăți; înfășurați o bucată în jurul fiecărei bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Locul 4 în. în afară de foile de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 375 de minute timp de 14-16 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.