Unt Brun-Pecan-Înghețată Bourbon
Brown unt-Pecan-Bourbon inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 50. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, extract de vanillan, garnitură: jumătăți de pecan înmuiate în ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt Brun Bourbon Pecan Pâine Cu Banane, Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, 2-3 minute sau pana cand untul devine maro deschis si auriu.
Adăugați nuci pecan, și saut la 2 minute sau până când ușor rumenite și prăjite.
Îndepărtați nucile pecan cu o lingură cu fante, rezervând separat untul rumenit și nucile pecan.
Aduceți laptele, smântâna și zahărul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă untul rumenit.
Bateți gălbenușurile de ou la viteză medie-mare cu mixerul electric până când sunt groase și palide (aproximativ 2 până la 3 minute). Se amestecă treptat un sfert din amestecul de smântână fierbinte în ouă.
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de smântână fierbinte rămas, amestecând continuu. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, 5 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 170 si amestecati usor straturile din spate ale unei linguri.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron. Se amestecă bourbon, vanilie și nuci pecan. Acoperiți și răciți 1 oră.
Atașați atașamentul producătorului de înghețată la mixer conform instrucțiunilor producătorului. Pregătiți înghețata conform instrucțiunilor producătorului, folosind viteza de amestecare 1, timp de 15 până la 20 de minute sau până când amestecul atinge consistența dorită.
Serviți imediat sau transferați într-un recipient etanș și înghețați la textura dorită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.