Umăr de porc Marshall și sos de grătar

Umăr de porc Marshall și sos de grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați umărul de porc al lui Marshall și sosul de grătar. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, sos fierbinte, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Umăr De Porc La Grătar, Concurență Gratar Umăr De Porc, și Umăr de porc cu sos de smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, într-un vas de sticlă sau plastic până se dizolvă zahărul brun. Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și depozitat, acoperit, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți grătarul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați umărul de porc pe grătar și gătiți carnea până când temperatura internă atinge 180 de grade F, aproximativ 10 până la 12 ore. După ce umărul de porc a terminat de gătit, scoateți-l de pe grătar și lăsați-l să se odihnească până când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Îndepărtați pielea și oasele de umărul de porc și aruncați-le. Trageți carnea de porc în bucăți sau tăiați cu un cleaver.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
5
Se toarnă jumătate din sos în carne și se amestecă cu mâinile. Continuați să adăugați sos la carne până când carnea este umedă, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Serviți umărul de porc cu cartofi dulci coapte, salată de varză și un sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Umăr De PorcUmăr De Porc

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cline Ancient Vines Zinfandel ( Magnum). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
# 40 Wine Spectator Top 100 din 2018the 2016 Ancient Vines Zinfandel prezintă căpșuni picante, strălucitoare, cu personaje de cafea și ciocolată. Fructele coapte și taninurile moi fac din aceasta o epocă bogată în acoperirea gurii. Îmbătrânirea pe stejar nou și folosit a conferit acestui vin o calitate subtilă de vanilie care completează frumos notele explozive de fructe. Bucurați-vă acum sau pivniță timp de 5 până la 7 ani.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista