Umăr de porc Marshall și sos de grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați umărul de porc al lui Marshall și sosul de grătar. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, sos fierbinte, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Umăr De Porc La Grătar, Concurență Gratar Umăr De Porc, și Umăr de porc cu sos de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, într-un vas de sticlă sau plastic până se dizolvă zahărul brun. Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și depozitat, acoperit, la frigider.
Preîncălziți grătarul la 250 de grade F.
Așezați umărul de porc pe grătar și gătiți carnea până când temperatura internă atinge 180 de grade F, aproximativ 10 până la 12 ore. După ce umărul de porc a terminat de gătit, scoateți-l de pe grătar și lăsați-l să se odihnească până când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Îndepărtați pielea și oasele de umărul de porc și aruncați-le. Trageți carnea de porc în bucăți sau tăiați cu un cleaver.
Se toarnă jumătate din sos în carne și se amestecă cu mâinile. Continuați să adăugați sos la carne până când carnea este umedă, dar nu umedă.
Serviți umărul de porc cu cartofi dulci coapte, salată de varză și un sos suplimentar de grătar pe lateral.