Umăr de porc gătit lent cu roșii Cherry
Umărul de porc gătit lent cu roșii Cherry este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 317 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână păstăi de anason stelat, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc De Cireș Gătit Lent, Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată, și Umăr gătit lent de rețetă de miel (cu legume prăjite) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat condimente, măcinați coriandrul, feniculul, boabele de piper și anasonul stelat până la o pulbere fină.
Transferați condimentele într-un castron și amestecați usturoiul zdrobit, sarea și 2 linguri de ulei de măsline. Frecați amestecul de condimente pe toată friptura de umăr de porc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider peste noapte. Desfaceți carnea de porc și lăsați-o să revină la temperatura camerei înainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți umărul de porc pe un suport într-o tigaie medie de prăjire.
Turnați vinul în tigaie și prăjiți carnea timp de aproximativ 4 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 18
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute.
În timp ce carnea de porc se prăjește, aruncați roșiile cherry cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.
Într-un castron mic, amestecați usturoiul tocat cu coaja de lămâie și pătrunjelul. Feliați subțire carnea de porc și presărați cu amestecul de pătrunjel.
Se servește cu roșiile cherry prăjite și tocană proaspătă de fasole.