Umăr De Porc Fiert Cu Lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc fiert cu lapte. O porție conține 216 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris, și Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă adâncă la foc mediu-mare pe aragaz.
Adăugați puțin ulei și lăsați-l să se încălzească.
Adăugați carne de porc și gătiți timp de aproximativ 5 minute, întorcându-vă pentru a asigura o rumenire uniformă pe toate părțile.
Scurgeți excesul de ulei.
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la foc mic. Gătiti descoperit timp de două ore la 350 de grade F. întoarceți carnea la jumătatea gătitului. Carnea este gătită odată fragedă, dar nu cade apart.To serviți, așezați carnea pe tocător și sculptați în felii de 1/4 inch.
Așezați o lingură de piure de fasole fava pe o farfurie și acoperiți cu ragou de legume și câteva felii de porc fiert urmate de ceapă prăjită.