Umăr De Porc Fiert Cu Lapte

Umăr De Porc Fiert Cu Lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc fiert cu lapte. O porție conține 216 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris, și Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă adâncă la foc mediu-mare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați puțin ulei și lăsați-l să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați carne de porc și gătiți timp de aproximativ 5 minute, întorcându-vă pentru a asigura o rumenire uniformă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Scurgeți excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la foc mic. Gătiti descoperit timp de două ore la 350 de grade F. întoarceți carnea la jumătatea gătitului. Carnea este gătită odată fragedă, dar nu cade apart.To serviți, așezați carnea pe tocător și sculptați în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Așezați o lingură de piure de fasole fava pe o farfurie și acoperiți cu ragou de legume și câteva felii de porc fiert urmate de ceapă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista