Umăr de miel prăjită (Agnello de Latte Arrosto) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 515 calorii, 58G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, vin, umăr de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Umăr prăjit de miel cu cuscus și umplutură de curmale, Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit, și Umăr incredibil de miel prăjit cu legume și verdeață zdrobite.
Instrucțiuni
1
Tăiați cea mai mare parte a grăsimii din cotlet, lăsând doar un strat foarte subțire pe suprafețele exterioare. Cu degetele, îndepărtați fiecare cotlet, aproximativ în jumătate, de-a lungul liniilor naturale de rupere dintre mușchi.
2
Puneți carnea într-un castron mare cu toate ingredientele rămase, cu excepția stocului. Aruncați bine pentru a distribui toate condimentele și scufundați carnea în marinată. Sigilați vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 24 de ore. Întoarceți carnea ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Stoc
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Aranjați bucățile de carne în tigaia de prăjire, întindeți marinada în jurul lor și turnați în stoc. Acoperiți tigaia cu un cort de folie de aluminiu și apăsați-o ferm pe laturi. Pătrundeți câteva fante în folie ca orificii de abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Stoc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
Prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore, ungând și întorcând carnea la fiecare 30 de minute sau cam asa ceva. După prima oră, scoateți folia și continuați prăjirea neacoperită. Pe măsură ce lichidul din tigaie se evaporă și carnea începe să se caramelizeze, se unge și se întoarce mai des. Dacă carnea pare să se usuce rapid, reduceți temperatura cuptorului. Când carnea este foarte fragedă și rumenită frumos peste tot, iar sucurile de tigaie s-au redus la jumătate, scoateți tigaia din cuptor și transferați bucățile de carne într-un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
5
Pentru a face sosul, zdrobiți toate legumele în tigaia de prăjire, folosind un tocător de cartofi sau o lingură mare. Amestecați sucurile de tigaie în jurul părților laterale și inferioare ale tigaiei pentru a deglaza toate bucățile gustoase caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie De Prăjire
6
Se toarnă totul într-o sită robustă cu plasă de sârmă, așezată peste un castron sau o cană mare de măsurare. Apăsați legumele, eliberându-le sucurile și forțați-le prin sită, răzuind purul în castron pentru a îngroșa și aromatiza sosul. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață și reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Condimente
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
Bol
7
Când sunteți gata de servit, turnați aproximativ jumătate din sos într-o tigaie mare, împreună cu bucățile de miel și orice sucuri de carne din platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se încălzește încet la foc mic, întorcând carnea din nou și din nou până când este încălzită. Întoarceți carnea în platou și stropiți peste ea sosul îngroșat din tigaie.