Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut

Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut
Umplutura de sandvișuri vegetariene de năut necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 201 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, țelină, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut, Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut, și Clătite Socca (făină de năut) cu umplutură cremoasă de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
2
Se toarnă năutul într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și se pasează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă în țelină, ceapă, maioneză (după gust), suc de lămâie, mărar, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
țelinățelină
CeapăCeapă
MărarMărar
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista