Umplutură tradițională de cârnați italieni

Umplutură tradițională de cârnați italieni
Umplutura tradițională de cârnați italieni este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 479 de calorii. Pentru 2,04 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână măsline umplute cu pimiento, ardei gras, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură cu cârnați italieni, Umplutură cu cârnați italieni cu brânză și Umplutură cu cârnați italieni și ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți și prăbușiți cârnații în 1 lingură. ulei de măsline până nu mai este roz; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)
1 1/2 Cană Apă Sau Vin Alb1 1/2 Cană Apă Sau Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se presară cu piper; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți la 350 ° F timp de 10 minute sau până când devine crocant și ușor rumenit, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tava pe un grătar pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Într-un castron foarte mare, combinați cuburile de pâine, cârnații rezervați, parmezanul, ardeiul verde, roșiile uscate la soare, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Combinați ouăle și apa; se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se punctează cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți, neacoperit, la 350 ° F timp de 35-40 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Publicat inițial ca umplutură tradițională de cârnați italieni în cârnați Johnsonville®
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12
Imprimare

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista