Umplutură de praz și ciuperci sălbatice

Umplutură de praz și ciuperci sălbatice
Umplutura de praz și ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 269 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,01 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ou, ciuperci nasture, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Umplutură De Fenicul Și Praz De Ciuperci Sălbatice, Umplutură De Ciuperci Și Praz, și Umplutură de ciuperci și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă fierbinte și porcini uscați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile pe suprafața de lucru; se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Se toarnă lichidul de înmuiere a ciupercilor într-un castron mic, lăsând orice sediment în urmă și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați shiitake și ciuperci buton; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
6
Se adauga prazul si usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
7
Adăugați vin, cimbru și ciuperci porcini. Gatiti pana se evapora aproape tot vinul, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți amestecul de ciuperci și lichidul de înmuiere porcini separat și răciți. Reîncălziți amestecul de ciuperci la călduț înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
VinVin
8
Transferați amestecul într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă pâinea în amestecul de ciuperci. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PâinePâine
OuăOuă
1
Umpleți ușor cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
2
Adăugați suficient lichid de înmuiere a ciupercilor la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 cană până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți umplutura în vas-alături de curcan sau în timp ce curcanul se odihnește — până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Adăugați suficient lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UmpluturăUmplutură
3
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
4
Coaceți descoperit până se încălzește, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
* Ciupercile porcini uscate sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista