Umplutură De Ficat

Umplutură De Ficat
Umplutura de ficat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1066 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de pătrunjel, teaspooon rozmarin, la 6 ficat de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Pate Din Ficat De pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în poziția inferioară mijlocie și superioară mijlocie. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți pâinea uniform pe două foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți până când cuburile de pâine sunt complet uscate, 30 până la 40 de minute, tăvile rotative și amestecând cuburile de pâine de mai multe ori în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Creșteți căldura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă ceapa tăiată cubulețe și țelina și se sotează la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Scoateți și puneți deoparte.
8
Ficatul se usucă cu un prosop de hârtie și se taie în segmente de 2 inci. Topiți 2 linguri de unt în tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ficatul și gătiți până se rumenesc bine pe o parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când centrele sunt medii rare, cu aproximativ 1 minut mai mult.
10
Îndepărtați ficatul și adăugați 1 cană de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se ia de pe foc.
12
Într-un blender, robot de bucătărie sau cu un blender de imersie, ficatul de piure cu lichidul deglazing până când amestecul este în mare parte neted, cu câteva bucăți mici de ficat rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Bateți stocul rămas, ouăle și ierburile uscate într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Bateți amestecul de ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Îndoiți în cuburi de pâine, ceapă și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
Folosiți o parte din umplutură pentru a umple pasărea, dacă doriți. Pentru a găti umplutura rămasă, transferați - o în vasul de copt dreptunghiular de 9 x 9 inci, acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți până când termometrul de citire instantanee citește 150 F când este introdus în centrul vasului, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc și crocant deasupra, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
18
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 5 minute, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista