Umplutură De Ficat

Umplutura de ficat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1066 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de pătrunjel, teaspooon rozmarin, la 6 ficat de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Pate Din Ficat De pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în poziția inferioară mijlocie și superioară mijlocie. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Întindeți pâinea uniform pe două foi de copt cu margini.
Coaceți până când cuburile de pâine sunt complet uscate, 30 până la 40 de minute, tăvile rotative și amestecând cuburile de pâine de mai multe ori în timpul coacerii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Creșteți căldura cuptorului la 375 F.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa tăiată cubulețe și țelina și se sotează la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Ficatul se usucă cu un prosop de hârtie și se taie în segmente de 2 inci. Topiți 2 linguri de unt în tigaie la foc mare.
Adăugați ficatul și gătiți până se rumenesc bine pe o parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când centrele sunt medii rare, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Îndepărtați ficatul și adăugați 1 cană de stoc în tigaie.
Într-un blender, robot de bucătărie sau cu un blender de imersie, ficatul de piure cu lichidul deglazing până când amestecul este în mare parte neted, cu câteva bucăți mici de ficat rămase. Pune deoparte.
Bateți stocul rămas, ouăle și ierburile uscate într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți amestecul de ficat.
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Îndoiți în cuburi de pâine, ceapă și țelină.
Folosiți o parte din umplutură pentru a umple pasărea, dacă doriți. Pentru a găti umplutura rămasă, transferați - o în vasul de copt dreptunghiular de 9 x 9 inci, acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți până când termometrul de citire instantanee citește 150 F când este introdus în centrul vasului, aproximativ 45 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc și crocant deasupra, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 5 minute, se presară pătrunjel și se servește.