Umplutura de mere-castane este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați castane, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură de castane și mere, Umplutură de castane, praz și mere, și Curcan cu umplutură de mere-castane și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți challah pe 3 foi mari de copt cu margini și coaceți timp de 15 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați castanele la challah. Rotiți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Challah
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați coastele și frunzele de țelină și ceapa și pătrunjelul. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Transferați în castron cu challah.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați merele, cimbru și salvie; aruncați bine. Într-un castron, amestecați ouăle cu 2 căni de bulion și condimentați cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă peste challah; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
10
Adăugați încă 1/2 până la 1 cană de stoc; umplutura trebuie să fie umedă, dar pâinea trebuie să fie încă intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Ungeți 2 vase mari de copt din sticlă superficială și întindeți umplutura în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Coaceți umplutura timp de 20 de minute sau până când este încălzită și crocantă deasupra.