Umplutura de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, stoc de curcan, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați un X în capătul rotund al fiecărui castan, așezați pe o foaie de copt cu margini, dați la cuptor și adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 10 minute; cojile ar trebui să se coajă înapoi acolo unde sunt tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească un minut sau două, apoi se curăță în timp ce castanele sunt încă calde. Se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți pesmetul pe o foaie de copt și coaceți până se usucă și auriu, aproximativ 15 minute. Puneți într-un castron mare cu castanele și pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Castane
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul, apoi adăugați țelina, ceapa și ficatul tocat și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se adaugă în castron cu castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Se amestecă bulionul de pui, pătrunjelul, Salvia, sarea, piperul și ouăle. Se toarnă într-un vas de copt cu unt de 3 litri și se coace, acoperit, timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.