Umplutura de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, stoc de curcan, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați un X în capătul rotund al fiecărui castan, așezați pe o foaie de copt cu margini, dați la cuptor și adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 10 minute; cojile ar trebui să se coajă înapoi acolo unde sunt tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească un minut sau două, apoi se curăță în timp ce castanele sunt încă calde. Se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți pesmetul pe o foaie de copt și coaceți până se usucă și auriu, aproximativ 15 minute. Puneți într-un castron mare cu castanele și pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Castane
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul, apoi adăugați țelina, ceapa și ficatul tocat și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă în castron cu castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă bulionul de pui, pătrunjelul, Salvia, sarea, piperul și ouăle. Se toarnă într-un vas de copt cu unt de 3 litri și se coace, acoperit, timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată