Umplutură cu ciuperci sălbatice

Umplutură cu ciuperci sălbatice
Rețeta de Umplutură cu ciuperci sălbatice poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 287 de calorii , 9 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Pentru 2,32 USD per porție , primești o garnitură pentru 16 persoane. Mergi la magazin și cumpără șalotă, salvie, pătrunjel și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor bun de 67% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Supă de castane și ciuperci sălbatice cu parmezan și pere , Scoici umplute cu pui și ciuperci sălbatice și Risotto cu ciuperci sălbatice de la piața fermierilor .

Instrucțiuni

1
Combinați cele 2 căni de apă fierbinte cu ciupercile porcini și lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie. Aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți, păstrând lichidul de înmuiere. Stoarceți hribii și uscați-i și tocați-i grosier.
3
Preîncălziți cuptorul la 165 grade Celsius. Împărțiți pâinea tăiată cuburi între două tăvi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți până începe să se rumenească. Aproximativ 15 minute. Răciți, apoi transferați într-un bol foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Topiți untul într-o oală olandeză puternică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați prazul, șalotele, ciupercile crimini sau champignon și shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Sotează până se rumenește și devine fraged, aproximativ 15 minute.
8
Adăugați țelina și ciupercile porcini și sotați-le încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Transferați amestecul în bolul cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Amestecați pătrunjelul, alunele de pădure, cimbrul și salvia. Condimentați cu sare și piper și încorporați ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Coaceți umplutura într-un curcan: Umpleți cavitatea principală cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Combinați supa și 1/2 cană din lichidul de înmuiere a hribilor păstrat într-o cană mare de măsurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
13
Adăugați suficient amestec de supă la umplutura rămasă pentru a o umezi. Turnați umplutura rămasă într-o tavă de copt unsă cu unt. Acoperiți cu folie de aluminiu unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Coaceți umplutura în vas alături de curcan până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
PENTRU A COCE TOATE UMPLUTURILE ÎN TAVĂ: Preîncălziți cuptorul la 160°C. Ungeți cu unt o tavă de copt de 38x25x5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Amestecați 3/4 cană de lichid pentru înmuierea hribilor păstrat și 3/4 cană de supă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
17
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt și coaceți până se încălzește complet, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista