Umed Germană Tort De Ciocolata

Umed Germană Tort De Ciocolata
Umed germană tort de ciocolata ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 217 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ciocolată germană, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Umed, Tort De Ciocolată Umed, și Ciocolată Umedă După Opt Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, încălziți untul, iaurtul, ciocolata și cola până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
IaurtIaurt
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de ciocolată, Zara, ouăle și vanilia. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în două tigăi rotunde de 9 inci.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista