Ultimate mic dejun caserola este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de brânză cheddar, cremă condensată de supă de pui, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Încercați Caserola finală pentru micul dejun, Sandwich Final Pentru Micul Dejun, și Tata ' s final mic dejun Burritos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Condimentați ouăle bătute cu piper; se toarnă în vasul de copt. Într-un castron mare, combinați supa, smântâna, Hash browns, șuncă, ceapă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Smântână
Brânză
Piper
Ceapă
Ouă
Supă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se amestecă bine și se toarnă peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Coaceți descoperit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți și stropiți untul deasupra caserolei. Reveniți la cuptor și coaceți încă 15 minute, până devin aurii.