Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Ierburi: Grecești

Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Ierburi: Grecești
Uleiuri de măsline infuzate cu ierburi: greaca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, ulei de măsline extravirgin, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Ierburi: Italiană, Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Ierburi: Franceză, și Uleiuri Infuzate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei într-o cratiță mică la foc foarte mic; adăugați ingredientele rămase și gătiți 10 minute sau doar până când uleiul este foarte cald, dar nu fierbe (aproximativ 150).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 1 oră sau până se răcește complet.
3
Se toarnă ulei într-o sticlă folosind o pâlnie. Acoperiți și păstrați uleiul la frigider până la 2 săptămâni; aruncați orice porție neutilizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista