Ulei De Măsline Cartofi Fierți

Ulei De Măsline Cartofi Fierți
Ulei de măsline cartofi fiert necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi de aur yukon, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, și Fenicul Fiert Cu Ulei De Măsline Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Frecați cartofii sub apă curgătoare rece; lăsați pielea. Feliați cartofii în runde groase și apoi periați ambele părți ale cartofilor din belșug cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați cartofii pe grătar și grătați pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și așezați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Stropiți cartofii din belșug cu ulei de măsline din nou pe ambele părți și apoi condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Așezați foaia de copt pe grătarele grătarului și gătiți încă aproximativ 10 minute sau până când este gătită în centru și crocantă la exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți din grătar și presărați usturoi tocat și frunze de cimbru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Servi.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista