Ulei De Măsline Cartofi Fierți
Ulei de măsline cartofi fiert necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi de aur yukon, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, și Fenicul Fiert Cu Ulei De Măsline Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Frecați cartofii sub apă curgătoare rece; lăsați pielea. Feliați cartofii în runde groase și apoi periați ambele părți ale cartofilor din belșug cu ulei de măsline.
Așezați cartofii pe grătar și grătați pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și așezați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Stropiți cartofii din belșug cu ulei de măsline din nou pe ambele părți și apoi condimentați ambele părți cu sare și piper.
Așezați foaia de copt pe grătarele grătarului și gătiți încă aproximativ 10 minute sau până când este gătită în centru și crocantă la exterior.
Scoateți din grătar și presărați usturoi tocat și frunze de cimbru tocate.