Tăiței de ou, Bietă și Fontina Torte

Tăiței de ou, Bietă și Fontina Torte
Fidea de ou, Chard și Fontina Torte necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 380 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $1.58 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ceapă, fontină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brioșe cu Frittata Fontina, spanac și tăiței de cartofi, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Salată de tăiței de sfeclă crudă și brânză curcubeu cu sos de Avocado-Ranch.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți tigaia cu 2 lingurițe de ulei și înfășurați-o afară cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Gatiti smogul intr - o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu o lingură cu fante într-o sită așezată peste un castron. Rezervați apă de gătit în oală. Apăsați puternic pe smog pentru a extrage cât mai multă apă posibil, apoi transferați pe o tăietură și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Gatiti ceapa in 3 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă bietă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se ia de pe foc. Se răcește amestecul de brânză pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
6
În timp ce bietul se răcește, readuceți apa de gătit la fierbere și gătiți fettuccine, neacoperită, până la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
7
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, apoi transferați într-un castron mare și aruncați cu uleiul de linguriță rămas. Amestecați ouăle, laptele, mascarpone și restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
PiperPiper
PastePaste
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Se amestecă mătgul și Fontina în amestecul de paste, apoi se amestecă amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
OuăOuă
9
Se toarnă într-o tigaie cu formă de arc unsă, așezată într-o tigaie mare de mică adâncime (pentru a prinde orice picături). Bateți bietul pentru a face suprafața chiar dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți până când doar setul și Topul este maro auriu, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie springform pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi torte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Scoateți partea de tigaie și servi torte fierbinte sau cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista