Tăiței de ou, Bietă și Fontina Torte
Fidea de ou, Chard și Fontina Torte necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 380 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $1.58 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ceapă, fontină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brioșe cu Frittata Fontina, spanac și tăiței de cartofi, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Salată de tăiței de sfeclă crudă și brânză curcubeu cu sos de Avocado-Ranch.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți tigaia cu 2 lingurițe de ulei și înfășurați-o afară cu folie.
Gatiti smogul intr - o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o sită așezată peste un castron. Rezervați apă de gătit în oală. Apăsați puternic pe smog pentru a extrage cât mai multă apă posibil, apoi transferați pe o tăietură și tocați.
Gatiti ceapa in 3 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă bietă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se ia de pe foc. Se răcește amestecul de brânză pentru a se încălzi.
În timp ce bietul se răcește, readuceți apa de gătit la fierbere și gătiți fettuccine, neacoperită, până la dente.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, apoi transferați într-un castron mare și aruncați cu uleiul de linguriță rămas. Amestecați ouăle, laptele, mascarpone și restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un blender până se omogenizează.
Se amestecă mătgul și Fontina în amestecul de paste, apoi se amestecă amestecul de ouă.
Se toarnă într-o tigaie cu formă de arc unsă, așezată într-o tigaie mare de mică adâncime (pentru a prinde orice picături). Bateți bietul pentru a face suprafața chiar dacă este necesar.
Coaceți până când doar setul și Topul este maro auriu, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie springform pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi torte.
Scoateți partea de tigaie și servi torte fierbinte sau cald.