Tăiați Pâinea Rapidă

Tăiați Pâinea Rapidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați pâinea rapidă de Prune. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de bicarbonat de sodiu, nuci pecan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Cu Prune Și Portocale, Tăiați Pâinea Pentru Micul Dejun, și Pâine Irlandeză Cu Sifon: Pâine Rapidă Ușoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, scurtarea cremei și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oul, laptele și prunele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
LapteLapte
OuăOuă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă doar până se umezește. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
4
Se toarnă în două unse și făinoase 5-3 / 4-in. x 3 inch. x 2 în. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a fi scos din tigăi pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Quickbread. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista