Turtă De Turtă Dulce
Turtă dulce necesită în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 514 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de melasă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Luxe Turtă Dulce Casa Decorare Partid & Turtă Dulce Trufe Martini, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Unsoare trei 9-in. Tigăi rotunde de copt. Tapetați cu hârtie cerată; Ungeți și făinați hârtia. Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; adăugați la amestecul cremă alternativ cu lapte. Lingurați în tigăi pregătite.
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul.
Adăugați coaja de lămâie. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până se amestecă.
Așezați un tort pe un platou de servire.
Se întinde cu aproximativ 2/3 cană de glazură; repetați straturile de două ori. La frigider până la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.