Turnovers cu mere cu sos de caramel și înghețată

Turnovers cu mere cu sos de caramel și înghețată
Turnovers cu mere cu sos de caramel și înghețată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 2886 de calorii, 36 g de proteine și 185 g de grăsime fiecare. Pentru 5,1 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați aluat foietaj cu unt, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: înghețată de plăcintă de mere cu sos de caramel cu miere sărată, Tartă caldă de mere cu înghețată de curmale și sos de vin roșu și caramel și tartele cu mere și chimen cu înghețată de scorțișoară și cuișoare și Sos Cidru-Caramel.

Instrucțiuni

1
Umplutură: curățați, curățați și tăiați merele în bucăți de 1 inch (aproximativ 4 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2
Pune merele într-o cratiță medie și adaugă apa, zahărul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, la foc mediu-mare. amestecand din cand in cand, pana se dizolva zaharul. Acoperiți, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când merele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc. Pasează ușor merele cu furculița sau cu mașina de zdrobire de cartofi până când amestecul este foarte moale, dar totuși gros. Se răcește complet. Umplutura se poate face cu 2 zile inainte. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Poziționați 1 gratar în treimea superioară a cuptorului și 1 gratar în treimea inferioară și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Aluat: Dacă utilizați un pachet de 14 uncii (1 foaie), întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată până la 15 inchi pătrați. Dacă folosiți un pachet de 16 uncii (2 foi), stivuiți foile de aluat împreună și apoi întindeți-le pe o suprafață ușor înfăinată până la un pătrat de 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tăiați aluatul în 9 pătrate (5 inci). Puneti 1 lingura generoasa de umplutura in centrul fiecaruia dintre cele 8 patrate, rezervati patratul ramas pentru o alta utilizare). Ungeți ușor marginile fiecărui pătrat cu ou bătut. Îndoiți jumătate din pătratul de aluat peste umplutură, formând triunghiuri. Apăsați și prindeți marginile de aluat cu vârful degetelor pentru a sigila bine. Ungeți ușor triunghiurile de patiserie cu ou bătut și stropiți ușor cu zahăr superfin, dacă doriți. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, faceți 3 fante mici deasupra fiecărui triunghi pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Pune triunghiurile pe foile de copt pregătite. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți turnover-urile până încep să se coloreze, aproximativ 15 minute. Întoarceți foile de copt de sus în jos. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați coacerea până când turnover-urile sunt ferme și aurii, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se serveste cald sau la temperatura camerei cu sos de caramel si inghetata de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Apă ObișnuităApă Obișnuită
10
La foc mic, amestecați apa și zahărul într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 pana la 10 minute. Nu amestecați. Creșteți focul la mediu și fierbeți neacoperit până când zahărul devine castaniu cald (aproximativ 350 de grade F pe un termometru pentru bomboane), aproximativ 5 până la 7 minute, rotind ușor tigaia pentru a amesteca amestecul. Atenție - amestecul este extrem de fierbinte!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Urmăriți cu mare atenție amestecul la sfârșit, deoarece va trece de la caramel la ars foarte repede. Opriți focul și lăsați-vă înapoi pentru a evita stropirea. Adăugați încet smântâna. Nu intrați în panică - crema va bule violent, iar caramelul se va solidifica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12
Se fierbe la foc mic, amestecand continuu, pana cand caramelul se dizolva si sosul este omogen, aproximativ 2 minute. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 4 ore. Se va îngroșa pe măsură ce se așează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cifra de afaceri. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista