Turcia într-un fumător este un fără gluten rețetă cu 54 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, curcan, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tri-Tip afumat cu fumător de plită, Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți fumătorul la 225 până la 250 de grade F (110 până la 120 de grade C).
2
Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l. Frecați usturoiul zdrobit peste exteriorul păsării și presărați sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Usturoi
Toată Turcia
Apă
Condimente Uscate Freca
3
Așezați într-o tigaie de unică folosință. Umpleți cavitatea de curcan cu unt, cola, măr, ceapă, usturoi praf, sare și piper negru măcinat. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Praf De Usturoi
Unt
Toată Turcia
Măr
Ceapă
Cola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
4
Fumați la 225 până la 250 de grade F (110 până la 120 de grade C) timp de 10 ore sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F (80 de grade C) atunci când este măsurată în cea mai groasă parte a coapsei. Ungeți pasărea la fiecare 1 până la 2 ore cu sucurile din fundul tigaiei.