Turcia într-o pungă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul într-o pungă. Această rețetă face 12 porții cu 469 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați curcan, făină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți curcanul și îndepărtați măruntaiele. Sare și piper după gust.
Presărați fundul unei pungi de cuptor de mărimea curcanului cu făină.
Puneți curcanul, țelina și ceapa în pungă. Sigilați punga și introduceți mai multe găuri în ea cu o furculiță.
Coaceți 3 până la 3 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii coapsei atinge 180 de grade F (85 de grade C).