Turcia Tonnato

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, prietenoase cu fodmap și întregi 30 de rețete în cutia de rețete, Turkey Tonnato ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 568 de calorii , 79 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 2,44 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pastă de hamsii, capere, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tonnato de curcan , Tonnato de curcan și Tonnato de curcan cu cartofi și fasole verde .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Asezonați curcanul cu sare, piper și ierburi. Se unge cu ulei de măsline, se pune într-o tavă de copt și se toarnă bulionul de pui în jurul curcanului.
Se da la cuptor si se coace 30-40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tava pentru copt timp de 10 minute. Tăiați în felii de 1/2 inch, în unghi. Lăsați să stea în tava cu sucuri în timp ce faceți sosul.
In bolul robotului de bucatarie adauga tonul, ansoa, sucul de lamaie si caperele. Se face piure până devine cremos, aproximativ 1 minut.
Turnați amestecul de ton într-un castron și amestecați maioneza.
Asezati feliile de curcan pe un platou si turnati deasupra sosul de ton.
Se orneaza cu patrunjel tocat.