Turcia Sloppy Joes pe rulouri de rozmarin fără Gluten

Turcia Sloppy Joes pe rulouri de rozmarin fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Sloppy Joes pe rulouri de rozmarin fără Gluten. O porție conține 915 calorii, 61G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei extran, făină de migdale, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Linte Sloppy Joes {vegan și fără gluten}, Turcia Neglijent Joe, și Turcia Neglijent Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pâine fără Gluten cu indicații de rozmarin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2
Se amestecă ingredientele uscate.
3
Combinați amidonul de cartofi, făina de migdale, făina de ovăz, făina de mei, drojdia uscată activă, guma de xantan, guma de guar, sarea de mare și rozmarinul într-un recipient mare, sigilabil (sau într-un castron mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Gumă De GuarGumă De Guar
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Făină De MeiFăină De Mei
Făină De OvăzFăină De Ovăz
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți bine împreună pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se amestecă ingredientele umede. Faceți bine în mijlocul amestecului uscat. Începeți să adăugați ingredientele umede în puț, lucrând ingredientele uscate de pe pereții puțului în umed.
6
Se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt încorporate în umed. Aluatul va avea o textură moale, "slăbită".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Lasă Aluatul Să Crească. Acoperiți recipientul ușor cu capac sau cu o cârpă curată, așezată într-un loc cald și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore, în funcție de temperatura inițială a apei. și temperatura camerei. Aluatul crescut va avea o textură mai apropiată de pâinea tradițională decât cum părea aluatul inițial.Formular
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se rulează și se lasă să crească. Ungeți sau ungeți o tigaie. Folosind mâinile umede, formați aluatul în bile de mărimea baseball-ului, așezând aproximativ 2" în afară pe tava de foi. După formarea rulourilor, lăsați să crească timp de 1 oră într-un loc cald.Preîncălziți cuptorul la 500 F. Faceți spălarea ouălor. Într-un castron mic, bateți oul și apa împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Periați rulourile ușor cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
10
Coace.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Așezați rulourile în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când blaturile sunt rumenite și fundul are o lovitură solidă. Temperatura internă. ar trebui să fie de cel puțin 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute, apoi feliați pentru a fi folosit ca chiflă pentru curcanul joes.Turcia Neglijent Joes Direcții
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Marinati carnea. Într-un castron mare combinați curcanul, ceapa dulce tocată, slănina tăiată cubulețe, rozmarinul, usturoiul, Piment d ' Espelette, sosul Worcestershire, sarea de mare și piperul negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă DulceCeapă Dulce
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se amestecă pentru a se combina bine (mâinile tind să funcționeze cel mai bine pentru această amestecare.) Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider timp de cel puțin 1 oră pentru a marina(peste noapte este cel mai de preferat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu. Lucrând în loturi, dacă este necesar, acoperiți tigaia cu ulei de măsline, apoi adăugați amestecul de carne, amestecați pentru a rupe carnea și gătiți până se rumenesc.Se amestecă pasta de roșii până când carnea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Se toarnă în stoc și ketchup. După ce lichidele încep să fiarbă, reduceți căldura la minim și fierbeți și reduceți lichidul până când seamănă cu o melasă ușor subțiată, aprox. 30 min. Gustați pentru condimentare și reglați cu sare de mare, piper negru sau Piment d ' Espelette, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
17
Serviți pe rulourile de rozmarin cu verdeață preferată(mizuna sau rucola sunt alegerile noastre preferate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VerziiVerzii
MizunaMizuna
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

81 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.T Drojdie Uscată ActivăT Drojdie Uscată Activă1001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 C făină de migdale1/4 C făină de migdale4slănină afumată feliată, tăiată măruntslănină afumată feliată, tăiată mărunt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStoc De PuiStoc De Pui1OuăOuă8creveți și cu veneSpălarea OuălorSpălarea Ouălor2mariOuăOuă8creveți și cu veneulei suplimentar pentru tigaie cu uleiulei suplimentar pentru tigaie cu ulei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocat măruntrozmarin proaspăt tocat mărunt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocat măruntrozmarin proaspăt tocat mărunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi zdrobit sau tăiat măruntusturoi zdrobit sau tăiat mărunt401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/6 c ulei de semințe de struguri sau alt ulei preferat1/6 c ulei de semințe de struguri sau alt ulei preferat1kilogrameCurcan MăcinatCurcan Măcinat1Oreos dublu umplutGumă De GuarGumă De Guar4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilKetchup, preferăm să folosim Ketchup-ul nostru asiatic de casăKetchup, preferăm să folosim Ketchup-ul nostru asiatic de casă851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 C făină de mei1/2 C făină de mei851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2/3 c făină de ovăz, asigurați-vă că este certificată fără gluten2/3 c făină de ovăz, asigurați-vă că este certificată fără gluten23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat2251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 C amidon de cartofi1/4 C amidon de cartofi2Bucăți de caramele Heath BarSare De MareSare De Mare61 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 t sare de mare1/2 t sare de mare1lingura. otet de vin rosuCeapa dulce, decojita si tocata maruntCeapa dulce, decojita si tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPasta De TomatePasta De Tomate151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilT ApăT Apă3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/3 c apă caldă (@115 buc. F)1/3 c apă caldă (@115 buc. F)1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire2Bucăți de caramele Heath BarGumă XantanGumă Xantan0Bucăți de caramele Heath BarPiment d ' Espelette, a se vedea notele de cap pentru substituțiiPiment d ' Espelette, a se vedea notele de cap pentru substituții
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista