Turcia Franceză Dip Sandwich-Uri
Turcia Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1494 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.08 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți baghete, piele, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Turcia Franceză Dip Sandwich-Uri, Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați pieptul de curcan cu 1 lingură ulei de măsline, cimbru, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați curcanul, cu pielea în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Reduceți focul la mediu; adăugați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și sosul Worcestershire și dați la fiert. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți până când curcanul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Transferați curcanul pe o tăietură; lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați. Preîncălziți broilerul.
Stropiți părțile tăiate ale pâinii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați fundul pâinii pe o foaie de copt; acoperiți fiecare cu o felie de brânză. Se fierbe până se topește, aproximativ 1 minut. Se acoperă cu curcanul, legumele și unele dintre sucurile de tigaie, apoi se acoperă cu blaturile de pâine.
Se servește cu mai multe sucuri de tigaie pentru scufundare.
Fotografie de Antonis Achilleos