Turcia de patrimoniu cu Pancetta crocantă și rozmarin

Turcia de patrimoniu cu Pancetta crocantă și rozmarin
Heritage Turcia cu Pancettan crocant și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 109G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 799 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de bulion de pui, sos maro bogat, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lăstari de mazăre, Pancetta crocantă și vinetă de mentă, Curcan cremos cu lămâie, pancetta și rozmarin, și Heritage Turcia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți curcanul, uscați-l și tăiați betisoarele și coapsele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
2
Se amestecă sarea și rozmarinul împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați toate bucățile de curcan, inclusiv în interiorul cavității. Puneți toate bucățile într-o tigaie, glisați într-o pungă mare de plastic și legați ușor partea superioară. Se răcește cel puțin 1 zi și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
5
Scoateți raftul superior al cuptorului și preîncălziți la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Acoperiți pieptul cu pancetta (păstrați felii în formele cercului și suprapuneți ușor), apoi presărați cu piper. Frecați aripile cu puțin ulei de canola și puneți carcasa de curcan cu sânul pe un suport În V într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Prăjiți carcasa de curcan până la un termometru citit instantaneu, introdus direct în jos prin sân până când atinge osul, înregistrează 160, 2 până la 2 1/2 ore. Carcasă de cort cu folie după 45 de minute pentru a împiedica pancetta să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se încălzește 1 lingură. ulei de canola, între timp, într-un 12-in.- tigaie largă cu cel puțin 2-in. laterale sau într-o oală largă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați picioarele și coapsele de curcan, cu pielea în jos, într-un singur strat și lăsați să gătească netulburat până când pielea devine maro auriu intens, 8 până la 10 minute. Întoarceți-vă și rumeniți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
10
Puneți picioarele și coapsele de curcan pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu și turnați toate, cu excepția a 1 lingură. grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați morcovi, țelină, ceapă și măruntaie, dacă folosiți, și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
12
Adăugați frunza de dafin. Întoarceți picioarele și coapsele (și sucurile) la tigaie, cu pielea în sus și turnați suficient stoc pentru a ajunge la jumătatea curcanului. Acoperiți tigaia; reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand un termometru citit instant introdus in cea mai groasa parte a coapsei inregistreaza 160, 50 de minute pana la 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
13
Transferați picioarele și coapsele pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în sus; acoperiți cu folie. Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine, aruncând solidele și se folosește pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să se odihnească 20 de minute. Între timp, puneți raftul superior înapoi în cuptor, creșteți căldura pentru a fierbe și a fierbe picioarele și coapsele până când pielea este crocantă, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Transferați într-un platou de servire încălzit.
16
Tăiați fiecare jumătate de sân din carcasă într-o singură bucată, tăind pe ambele părți ale sternului și cât mai aproape de os. Faceți o tăietură orizontală chiar deasupra articulației aripii pentru a elibera partea inferioară a fiecărei jumătăți a sânului; apoi tăiați aripile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
OsOs
17
Transferați carnea pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista