Turcia de patrimoniu cu Pancetta crocantă și rozmarin

Heritage Turcia cu Pancettan crocant și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 109G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 799 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de bulion de pui, sos maro bogat, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lăstari de mazăre, Pancetta crocantă și vinetă de mentă, Curcan cremos cu lămâie, pancetta și rozmarin, și Heritage Turcia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți curcanul, uscați-l și tăiați betisoarele și coapsele.
Se amestecă sarea și rozmarinul împreună într-un castron mic.
Presărați toate bucățile de curcan, inclusiv în interiorul cavității. Puneți toate bucățile într-o tigaie, glisați într-o pungă mare de plastic și legați ușor partea superioară. Se răcește cel puțin 1 zi și până la
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Scoateți raftul superior al cuptorului și preîncălziți la 35
Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Acoperiți pieptul cu pancetta (păstrați felii în formele cercului și suprapuneți ușor), apoi presărați cu piper. Frecați aripile cu puțin ulei de canola și puneți carcasa de curcan cu sânul pe un suport În V într-o tigaie mare de prăjire.
Prăjiți carcasa de curcan până la un termometru citit instantaneu, introdus direct în jos prin sân până când atinge osul, înregistrează 160, 2 până la 2 1/2 ore. Carcasă de cort cu folie după 45 de minute pentru a împiedica pancetta să ardă.
Se încălzește 1 lingură. ulei de canola, între timp, într-un 12-in.- tigaie largă cu cel puțin 2-in. laterale sau într-o oală largă la foc mediu-mare.
Adăugați picioarele și coapsele de curcan, cu pielea în jos, într-un singur strat și lăsați să gătească netulburat până când pielea devine maro auriu intens, 8 până la 10 minute. Întoarceți-vă și rumeniți 4 minute.
Puneți picioarele și coapsele de curcan pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu și turnați toate, cu excepția a 1 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați morcovi, țelină, ceapă și măruntaie, dacă folosiți, și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 7 minute.
Adăugați frunza de dafin. Întoarceți picioarele și coapsele (și sucurile) la tigaie, cu pielea în sus și turnați suficient stoc pentru a ajunge la jumătatea curcanului. Acoperiți tigaia; reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand un termometru citit instant introdus in cea mai groasa parte a coapsei inregistreaza 160, 50 de minute pana la 1 ora.
Transferați picioarele și coapsele pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în sus; acoperiți cu folie. Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine, aruncând solidele și se folosește pentru a face sos.
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să se odihnească 20 de minute. Între timp, puneți raftul superior înapoi în cuptor, creșteți căldura pentru a fierbe și a fierbe picioarele și coapsele până când pielea este crocantă, 10 minute.
Transferați într-un platou de servire încălzit.
Tăiați fiecare jumătate de sân din carcasă într-o singură bucată, tăind pe ambele părți ale sternului și cât mai aproape de os. Faceți o tăietură orizontală chiar deasupra articulației aripii pentru a elibera partea inferioară a fiecărei jumătăți a sânului; apoi tăiați aripile.
Transferați carnea pe platou.