Turcia Cu Umplutură De Castane De Caise-Apă

Turcia Cu Umplutură De Castane De Caise-Apă
Turcia cu caise-apă castan umplutura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 594 calorii, 67g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coacăze, curcan, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Sos De Castane Cu Apă De Cârnați / Umplutură, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură De Curcan Cu Umplutură De Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, amestecând o dată. Puneți cuburile de pâine deoparte. Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Topiți untul într-o tigaie mare și gătiți și amestecați migdalele până se rumenesc foarte ușor, aproximativ 3 minute; scoateți migdalele cu o lingură pliată și dați deoparte. Gatiti si amestecati ceapa si telina in aceeasi tigaie pana cand ceapa incepe sa devina translucida, aproximativ 5 minute; amestecați condimentele de pasăre și sarea până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
MigdaleMigdale
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Turnați legumele într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Amestecați cubulețe de pâine prăjită, migdale, castane de apă, caise uscate și coacăze uscate în amestecul de legume; amestecați bulionul de pui până când umplutura este umedă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Caise UscateCaise Uscate
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Supă De PuiSupă De Pui
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LegumeLegume
UmpluturăUmplutură
MigdaleMigdale
6
Clătiți și uscați bine curcanul, în interior și în exterior, folosind prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Așezați umplutura ușor în cavitățile de curcan. Îndoiți aripile sub curcan și așezați pieptul de pasăre umplut în sus pe un suport de prăjire peste o tigaie de prăjire. Pulverizați curcanul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Puneți bucăți de folie de aluminiu pe cavitatea gâtului și peste umplutura care arată în cavitatea principală pentru a preveni supraîncărcarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lingurați orice umplutură rămasă într-un vas de copt, turnați în apă, acoperiți cu folie și refrigerați vasul. Aproximativ 1 oră înainte de servire, coaceți vasul de umplutură în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Prăjiți pasărea în cuptorul de 325 de grade până când pielea este rumenită și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), 4 1/2 până la 5 ore. Lăsați curcanul să stea aproximativ 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și a tăia carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate32
Revista