Turcia cu umplutura bunicii
Turcia cu umplutura bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 114g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 928 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită pâine de o zi, curcan, unt și sare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Faimoasa umplutură a bunicii, Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, și Sosul de curcan al bunicii.
Instrucțiuni
Puneți măruntaiele într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-50 de minute sau până se înmoaie. Tăiați măruntaiele; puneți bulionul și măruntaiele deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati telina si ceapa in 2 linguri de unt pana cand se inmoaie. Într-un castron mare, combinați cuburi de pâine, amestec de țelină, mănuși, înlocuitor de ouă și condimente. Se amestecă 1 cană de bulion de măruntaie.
Chiar înainte de prăjire, umpleți ușor curcanul cu 8 căni de umplutură.
Așezați umplutura rămasă într-un 2-qt uns. vas de copt; la frigider până când este gata de coacere. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați betisoarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă 1 cană de bulion de măruntaie peste curcan. Topiți untul rămas; periați peste curcan.
Se coace, neacoperit, la 325 cm pentru 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 cm pentru curcan și 165 cm pentru umplutură, ungere ocazional. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste rapid.)
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 30-40 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Acoperiți curcanul și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea curcanului.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cană de măsurare cu 2 căni; grăsime degresată.
Adăugați apă sau bulion de măruntaie rămas pentru a măsura 2 căni. Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă treptat amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.