Tsoureki (Pâine Greacă De Paște)

Tsoureki (Pâine Greacă De Paște)
Rețeta Tsoureki (pâine greacă de Paște) este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 3754 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de portocală, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Greacă De Paște [Tsoureki], Pâine Grecească De Paște (Tsoureki), și Pâine grecească de Paște-Tsoureki.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia în lapte, împreună cu zahărul, sarea și făina și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Se amestecă apa, untul, ouăle, zahărul, mahlepul, masticul și coaja de portocală în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se amestecă făina în amestecul de drojdie până se formează un aluat.Frământați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Așezați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați să crească pentru a dubla dimensiunea inițială, aproximativ 2 ore.Puneți aluatul în jos, tăiați-l în 6 părți și formați 2 împletituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați împletitura pe o foaie de copt cu grăsime și lăsați să crească pentru a dubla dimensiunea inițială, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Periați cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc, aproximativ 20-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista