Trufe De Cireșe De Ciocolată
Trufele de cireșe de ciocolată sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte, coniac de cireșe, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trufe De Cireșe-Ciocolată, Trufe De Cireșe De Ciocolată, și Trufe De Cireșe Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați cireșele și țuica; acoperiți și lăsați la macerat timp de 1 oră sau până când cireșele se înmoaie.
Puneți ciocolata neagră într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă extractul și cireșele înmuiate cu lichid. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până când este ferm.
Așezați pe foi de copt; acoperiți și dați la frigider cel puțin 1 oră.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata cu lapte; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați jumătate din bile în ciocolată cu lapte, permițând scurgerea excesului.
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează.
Topiți ciocolata neagră; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați bilele rămase în ciocolată neagră, permițând scurgerea excesului.
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează.
Stropiți cu ciocolată topită și decorați cu praf de perle după dorință. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.