Trufe De Ciocolată Cu Alune
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de alune-ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, frișcă, alune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare sunt Trufe De Alune De Ciocolată, Trufe De Ciocolată-Alune, și Ciocolată-Trufe Triple De Alune.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare; bateți în ciocolată dulce-amară, unt și lichior de alune până se combină bine. Se răcește cel puțin 2 ore.
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când alunele sunt prăjite.
Așezați alunele calde într-un prosop de vase și frecați puternic pentru a îndepărta pielea.
Procesați alunele prăjite într-un robot de bucătărie până la sol.
Așezați într-un vas superficial.
Formați amestecul de ciocolată în bile de 1 inch. Topiți bara de ciocolată neagră tocată într-o cratiță mică la foc mic.
Rotiți fiecare bilă în 1 linguriță de ciocolată neagră topită și rulați imediat în alune prăjite, măcinate.
Acoperiți și răciți trufele până sunt gata de servit.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Ghirardelli ciocolată neagră pentru bara de ciocolată neagră.
* 1/2 ceasca bucatele semidulce pot fi înlocuite cu bara de ciocolată neagră.