Trufe De Ciocolată
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt Brun Ciocolată Albă-Ciocolată Bucată Cookie Aluat Trufe, Matcha ciocolata trufe-Vegan Cookie Fairy ' s Little Book of Chocolate, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 uncii de bucăți de ciocolată și untul într-un castron mare. Într-o cratiță mică la foc mic, aduceți crema la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă jumătate de cremă în castron.
Pe măsură ce ciocolata se topește, amestecați încet amestecul până se omogenizează. Apoi adăugați treptat crema rămasă până când este complet încorporată și ganache-ul este gros și strălucitor.
Se toarnă ganache într-o tigaie adâncă de 2 inci, se întinde uniform și se pune la congelator timp de 30 de minute sau până se fixează (ar trebui să aibă consistența fudge). Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, formați runde și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie de ceară.
Lăsați trufele să se întărească la congelator aproximativ 15 minute. După scoaterea din congelator, rotiți trufele între mâini în sfere de dimensiuni de marmură, strângând ușor (încercați să faceți acest lucru rapid, altfel vor deveni prea moi). Acum Puteți prafui trufele cu cacao și le puteți servi așa cum este, dar își vor menține forma mai bine dacă le înveliți mai întâi cu ciocolată.
Lăsați trufele să se odihnească la congelator în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Așezați bucățile de ciocolată rămase într-un castron mare peste o cratiță cu apă fierbinte și amestecați ocazional, până când ciocolata este complet topită.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când ciocolata începe să se fixeze la marginea bolului. Aruncați trufele în ciocolata topită și recuperați-le cu o furculiță, permițând scurgerea excesului de ciocolată.
Garnisiți imediat sau lăsați trufele simple și continuați cu pasul
Garnitură: pentru o garnitură de nuci, rotiți trufele proaspăt acoperite într-un vas superficial de nuci tocate. Pentru o garnitură de zahăr sau cacao, așezați trufele proaspăt acoperite pe o farfurie și Cerneți garnitura peste ele. Întoarceți trufele și Cerneți din nou pentru a acoperi complet.
Așezați trufele pe foaia de copt căptușită și lăsați-le să se pună la frigider timp de 5 minute. Trufele se vor păstra aproximativ 2 săptămâni, răcite sau la temperatura camerei, atunci când sunt depozitate într-un recipient bine închis.