Trufe De Ciocolată
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudra de cacao din procesul olandez, untul, brandy și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt Brun Ciocolată Albă-Ciocolată Bucată Cookie Aluat Trufe, Matcha ciocolata trufe-Vegan Cookie Fairy ' s Little Book of Chocolate, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cele 10 uncii de ciocolată și unt într-un vas de amestecare din sticlă de dimensiuni medii. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde.
Îndepărtați și amestecați și repetați acest proces încă 1 timp. Pune deoparte.
Încălziți smântâna grea și siropul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu până la fierbere.
Se scoate de pe foc și se toarnă amestecul peste amestecul de ciocolată topită; se lasă să stea 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor, începând din mijlocul bolului și lucrând în cercuri concentrice până când toată ciocolata este topită și amestecul este neted și cremos. Amestecați ușor coniacul.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă de 8 x 8 inci și se pune la frigider timp de 1 oră.
Folosind un baller de pepene galben, scoateți ciocolata pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament și reveniți la frigider timp de 30 de minute.
Așezați pudra de cacao, nucile și/sau nuca de cocos prăjită fiecare în propria tigaie și puneți-o deoparte.
Între timp, așezați cele 8 uncii de ciocolată într-un bol mediu de amestecare care stă deasupra unui bol căptușit cu tampon de încălzire, cu tamponul de încălzire setat la mediu. În funcție de placa de încălzire, poate fi necesar să reglați căldura în sus sau în jos. Amestecând ciocolata ocazional, testați temperatura ciocolatei și continuați să încălziți până când ajunge la 90 până la 92 de grade F; nu permiteți ciocolatei să depășească 94 de grade F. Dacă faceți acest lucru, acoperirea nu va avea o lovitură frumoasă atunci când mușcați în ciocolată. După ce ați atins temperatura optimă, reglați căldura pentru ao menține.
Scoateți trufele din frigider și formați-le în bile rulând între palmele mâinilor. Folosiți mănuși de vinil sau latex fără pulbere, dacă doriți.
Scufundați o lingură de înghețată în ciocolată și întoarceți-o cu susul în jos pentru a îndepărta excesul de ciocolată.
Așezați trufele 1 la un moment dat în scoop și rotiți-le până când sunt acoperite. Apoi puneți trufa în vas fie cu pudră de cacao, nuci sau nucă de cocos. Mutați trufa în jur pentru a acoperi; lăsați trufa în acoperire timp de 10 până la 15 secunde înainte de îndepărtare. Între timp, continuați să așezați trufele acoperite cu ciocolată în cacao sau în alt strat secundar. După 10 până la 15 secunde, scoateți trufa într-o tigaie cu foi căptușite cu pergament. Repetați până când toate trufele sunt acoperite. Se lasă să se așeze într-un loc răcoros și uscat timp de cel puțin 1 oră; sau depozitați într-un recipient etanș la frigider. Trufele sunt cele mai bune atunci când sunt servite la temperatura camerei.