Trufe Cu Brânză De Capră

Trufe Cu Brânză De Capră
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele cu brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 127 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, cremă de brânză, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trufe De Ciocolată Cu Brânză De Capră, Brânză De Capră, Struguri Și Trufe Pecan, și Miere, Brânză De Capră + Trufe De Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt bine combinate. Acoperiți bine și răciți cel puțin 1 oră sau până când este ferm (se poate răci până la 3 zile).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Rulați amestecul de brânză în bile rotunde de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Rulați fiecare minge în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit. Dacă este răcit, lăsați să stea cu 30 de minute înainte de servire.
5
Se servește cu smochine uscate și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine UscateSmochine Uscate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista