Triunghiuri Tofu în sos cremos de nuci cu Scallions
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Triunghiurile Tofu în sos cremos de nuci cu Scallions ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 430 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, sare, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Triunghiuri Tofu cu sos picant de ceapă, Tofu răcit cu Scallions și sos de soia, și Triunghiuri Teriyaki Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați tofu transversal în plăci slabe de 1/2 inch, apoi tăiați fiecare placă în 2 triunghiuri. Ștergeți cu prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă și adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați tofu și prăjiți la foc mediu-mare până devin aurii. Întoarceți și gătiți pe a doua parte.
Între timp, combinați toate ingredientele pentru sos într-un mic robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Gustați pentru sare și adăugați puțin în plus, dacă este necesar.
Când tofu este gata, se toarnă jumătate din sos și se gătește până se clocotește și se reduce parțial.
Opriți focul, împrăștiați ceapa și semințele de susan deasupra și aduceți la masă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din acest lucru nu poate fi Tofu! de Deborah Madison. 2000 de Deborah Madison. Publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.