Triunghiuri Matador
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Matador Triangles ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 153 de calorii . Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . Un amestec de ouă, apă, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pulverizați o tavă de copt de 8 pe 8 inchi cu spray de gătit antiaderent.
Într-o cratiță grea, la foc mediu, combinați laptele cu coaja de portocală. Aduceți la fiert și lăsați să stea câteva minute pentru a se încorpora aromele.
Într-un castron mare se amestecă 2/3 de cană de zahăr, 1/3 de ceașcă de făină, amidon de porumb, condiment pentru plăcintă de dovleac, vanilie, 2 ouă întregi și 1 gălbenuș (rezervați albușul pentru pane). Se calește amestecul de ouă amestecând încet aproximativ 1 cană de lapte fierbinte. În timp ce bateți, turnați încet amestecul de ouă în tigaia cu laptele rămas.
Puneti cratita la foc mediu-mic si aduceti la fiert, amestecand continuu. Cand crema este foarte groasa, cam 10 minute, se toarna in tava pregatita. Se răcește la frigider pentru aproximativ 3 ore până se întărește.
Scoateți crema din tavă răsturnând tava de copt pe o placă de tăiat.
Tăiați crema în 4 pătrate egale.
Tăiați fiecare pătrat în diagonală pentru a face 4 triunghiuri pe pătrat.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie cu laturi înalte la foc mediu la 350 de grade F.
Bateți albușul cu 2 linguri de apă într-o farfurie de plăcintă puțin adâncă. Într-o altă farfurie de plăcintă amestecați 1/2 cană rămasă de făină, 1/4 cană făină de porumb și restul de 2 linguri de zahăr. Înmuiați fiecare triunghi în albușul de ou apoi în amestecul de făină și prăjiți în ulei încins până se rumenește peste tot, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe o tavă tapetată cu hârtie.
Transferați într-un vas de servire și serviți cu sosul de căpșuni.
Intr-un blender se paseaza capsunile cu zaharul pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un castron mic de servire.