Trifoi De Dovleac Portocaliu

Trifoi De Dovleac Portocaliu
Trifoi de dovleac portocaliu este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 131 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Dovleac Portocaliu, Placinta De Dovleac Cu Marmelada De Portocale, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Condimente Portocalii.

Instrucțiuni

1
Cupe de brioșă cu unt cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
2
Se amestecă drojdia, laptele cald și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă făina, sarea, dovleacul, 1 ou întreg, gălbenușul, coaja de portocală și sucul și restul de 5 linguri de unt în amestec de drojdie cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OuăOuă
DovleacDovleac
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
DrojdieDrojdie
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Puneți aluatul în jos (nu frământați),apoi înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Rulați jumătate de aluat pe o suprafață ușor făinată, cu mâinile ușor făinoase, într-un buștean lung de 12 inci (păstrați restul pe jumătate acoperit cu folie de plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Tăiați jurnalul în 6 bucăți egale, apoi tăiați fiecare bucată în treimi.
8
Rulați fiecare bucată într-o bilă de 1 inch prin cupping mâna și împingând aluatul pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară. Puneți 3 bile una lângă alta în fiecare dintre cele 6 căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
9
Faceți mai multe rulouri cu aluatul rămas în același mod. Acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curent la temperatura camerei calde până când aluatul este la aproximativ 1 inch deasupra marginii cupelor de briose, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți împreună oul rămas și apa și periați pe vârfurile rulourilor. (Veți avea resturi de spălare a ouălor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați rulourile într-un raft și răciți cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista