Trei salată de fasole cu migdale și Pecorino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trei salate de fasole cu migdale și Pecorino. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 130 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale tăiate, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Pecorino și salată de fasole, și Salată De Fasole Fava Cu Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea lima; așezați într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Gatiti ceara si fasolea verde in apa clocotita 5 minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Combinați lima, ceara și fasolea verde într-un castron mare.
Adăugați oțet, ulei de măsline, sare și piper; aruncați bine. Se acoperă cu brânză și migdale tăiate.