Tostados picant de fasole și avocado

Tostados picant de fasole și avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tostados picant de fasole și avocado. Această rețetă servește 4. O porție conține 362 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 417 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, avocado, fasole în apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tostados De Pui Și Fasole Neagră, Tostados de fasole neagră cu sos Tomatillo prăjit, și Rețetă Picantă De Salată De Avocado Și Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Puneți 2 tortilla pe o foaie mare de copt, apoi grătiți timp de 2 minute. Într-un castron, amestecați fasolea prăjită, ardeiul cayenne, fasolea și roșiile cherry, apoi împărțiți jumătate din amestec între tortilla. Se împrăștie cu jumătate din brânză și jumătate din ardeiul iute feliat, apoi se pune la grătar din nou până se topește brânza. Ridicați pe farfurii și acoperiți cu jumătate din avocado și coriandru pentru a servi. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista