Torturi de piept marinate adobo afumate cu cremă de hrean și ceapă caramelizată-gust de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați tortele de piept marinate adobo afumate cu Creman de hrean și ceapă caramelizată-roșii. Această rețetă servește 8 și costă 7,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți ulei de canolan, suc de mere, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ceapă caramelizată și piure de hrean, Clătite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr-uri și sortimente de sfeclă aurie, și File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, roșiile la grătar, coaja și sucul de portocale, cilantro, uleiul, oțetul, pulberile de chile, piureul de chipotle și zahărul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați pieptul într-o tigaie mare de unică folosință, adăugați marinata și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pieptul din marinată cu 1 oră înainte de a pune fumătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1
Scoateți grătarul și placa ceramică din aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Adăugați cărbunele fierbinte din lemn de esență tare și împrăștiați așchii de lemn înmuiați deasupra. Reglați aragazul pentru a menține o temperatură de 225 până la 250 de grade F. această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. Puneți pe placa ceramică. Puneți o tigaie cu o parte din sucul de mere pe farfurie, apoi puneți grătarul pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați pieptul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, pe grătarul fumătorului și închideți-l pentru fumul lung.
5
Deschideți fumătorul la grătar la fiecare oră sau două și pulverizați pieptul din belșug cu suc de mere pentru a împiedica uscarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Odată ce temperatura internă atinge 165 până la 170 de grade F pe un termometru pentru carne, după aproximativ 7 ore la intervalul de temperatură mai scăzut, carnea începe să se frageze. În acest moment, înfășurați pieptul în folie acest mic truc este un mare ajutor în obținerea ofertei de carne, în special pentru începători. Continuați să gătiți până când carnea atinge o temperatură internă de 190 de grade F, încă 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
7
Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de feliere.
8
Scoateți folia din piept peste o tigaie mare sau o tigaie de unică folosință și rezervați lichidul. Feliați sau tăiați pieptul. Aruncați lichidul rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a face sandvișurile: împărțiți rulourile în jumătate, ungeți ușor părțile tăiate, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați cu fața în jos, până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Întindeți niște cremă de hrean pe vârfurile și fundul cocului. Topiți fundul cu o parte din carne, apoi cu puțină aromă de ceapă-roșii caramelizate, apoi cu puțină salată. Se acoperă cu blatul bun și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Bateți împreună crema, queso fresco și hreanul într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Queso Fresco
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ceapa și gătiți încet până se caramelizează, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați roșiile și gătiți până când încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
15
Adăugați usturoiul și jalapeno și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
16
Adăugați oțetul și un vârf de zahăr și gătiți timp de 2 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
17
Transferați ceapa într-un bol și adăugați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.