Torturi Cu Tartă
Flan prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 667 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica crema de branza, unt, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez), Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru crema de flan: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o oală medie la foc mediu, adăugați zahăr și 1/2 cană apă. Gatiti pana cand zaharul se caramelizeaza si transforma o culoare chihlimbara, aproximativ 10 minute, fara agitare.
Se toarnă zahărul caramelizat într - o tigaie de 8 pe 10 inci sau o tigaie de tort de 10 inci și se lasă să se răcească.
Într-un blender, amestecați ouăle, crema de brânză, laptele condensat și laptele evaporat. Se amestecă aproximativ 4 minute.
Se toarnă amestecul în tigaie.
Puneți tigaia într-o tigaie de 11 pe 14 inci. Puneți apă în tigaia mai mare până aproape plină.
Coaceți până se fixează și are o ușoară jiggle uniformă, aproximativ 1 oră. Când ați terminat, scoateți tigaia mai mică din tigaia mai mare și lăsați-o să se răcească.
Pentru cupcakes: Cutii de cupcake Line cu garnituri de hârtie. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Crema untul și zahărul granulat cu un mixer electric până la pufos și ușor.
Adăugați ouăle, pe rând bătând bine între fiecare adăugare. Apoi adăugați vanilia și amestecați până la pufos. Îndoiți amestecul de făină, alternând cu laptele. Nu amestecați prea mult. Porționați în conservele de cupcake pregătite.
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Combinați crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia într-un mixer în picioare sau într-un castron mare.
Se amestecă până se omogenizează și se întinde.
Tăiați o gaură în partea de sus a fiecărui cupcake cu un corer de mere. Umpleți o pungă de patiserie cu flanul. Țeavă în flan suficient pentru a umple gaura din cupcake. Topiți fiecare cupcake cu glazură.